BBA techniek: specialist in technische camper- & caravanaccessoires

2023 BBA camper met accessoires

BBA techniek is met uitgebreide specialistische kennis en een ruim assortiment aan technische accessoires één van de meest vooraanstaande toeleveranciers van de professionele vakhandel in de recreatiemarkt. Ons brede assortiment omvat onder andere accu's, omvormers, groepenkasten, inverters, laders, verwarmingssystemen, bedieningspanelen, watervoorzieningen, verlichting, navigatie-apparatuur enzovoort. Daarnaast bieden wij de vakhandel een compleet programma aan van montageproducten zoals kabels, zekeringen, adereindhulzen, lijmen, kitten, onderlegrubbers, gereedschappen en dergelijke. 

Al onze producten voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid en worden altijd eerst door onszelf uitgebreid getest. Kortom, wij leveren wat u als vakhandel zoekt!

Een aantal van de merken die wij, bijna altijd uit voorraad, kunnen leveren zijn:

Merken overzicht BBA techniek

BBA techniek levert uitsluitend aan de vakhandel. Wij staan achter de dealer met praktische en efficiënte oplossingen voor producten en defecte apparatuur van campers en caravans maar ook chalets, stawagens en boten. Particulieren kunnen voor reparaties aan hun caravan of camper overal in Nederland terecht via ons groeiende netwerk van preferred dealers.

Training van technisch personeel

Vakkundige werknemers bepalen in hoge mate het kwaliteitsbeeld van uw bedrijf. Om die reden organiseren wij regelmatig trainingen op het gebied van elektra voor caravan- en campermonteurs. De trainingen worden door onszelf ontwikkeld en gegeven. 

Trainingen

Klant worden bij BBA techniek

Klant worden bij BBA techniek betekent klant worden bij de meest vooraanstaande technische toeleverancier van de professionele vakhandel in de recreatiemarkt. Klant worden kan alleen voor caravan- en camper gerelateerde bedrijven met een eigen bedrijfsruimte. Op aanvragen van buiten de caravan- camperbranche wordt niet gereageerd en deze kunnen dus ook geen account krijgen. 

Door snelle levering direct uit voorraad en het bieden van efficiënte oplossingen bij reparaties zijn wij al jarenlang een gewaardeerde partner van veel camper- en caravandealers in Nederland, België en Duitsland.

Klant worden