Elektronica trainingen voor caravan- en campermonteurs

BBA techniek begint najaar 2023 met een compleet nieuwe training, met veel meer praktijk, waarin de cursisten module voor module worden meegenomen in de wereld van elektra in caravans en campers!
Trainingsruimte BBA techniek B.V.
Het is een waardevolle training, die één hele dag duurt en uit 4 modules bestaat. Naast een stukje (helaas) onmisbare theorie hebben we deze training ontwikkeld om meer praktijkoefeningen te laten doen met als eindresultaat een compleet werkende installatie. De cursisten gaan na elke theoriemodule het geleerde in de praktijk brengen.

We gaan in op meerdere soorten producten (niet merk gebonden, het is geen producttraining!) waarmee je groepsgewijs, in meerdere stappen een gehele elektrische installatie bouwt. Denk hierbij aan zonnepanelen, elektroblokken, accu’s (Gel, AGM. Lithium, Calcium), bussbars, zekeren, kabeldiktes enzovoort en verbruikers die aangesloten gaan worden en correct moeten werken aan het einde. We laten ook zien welk effect verschillende accu's hebben bij verschillende verbruikers.

We kennen vast allemaal de uitdrukking "de verkoper verkoopt, de monteur monteert", maar deze training is juist ook heel geschikt voor de verkopers in onze branche. Ze leren hier; Watt ze verkopen, waarom, en de consequenties die dat heeft op het inbouwen. 

Deze training duurt, door de praktijkopdrachten, echt een hele dag. We beginnen stipt om 09:00uur en eindigen, naar onze schatting, pas tegen 16:00uur. Uiteraard zijn er pauzes en een lekkere lunch tussendoor. 

Meld je snel aan voor de datum die jou het beste uitkomt. Onze ervaring is dat de trainingen erg snel vol zitten. 

Alle gegevens op een rijtje:

Data voor deze training:

November 2023 December 2023  
06-11-2023 11-12-2023  
13-11-2023    
20-11-2023    
Januari 2024 Februari 2024  
15-01-2024 05-02-2024  

 

 

 

 

 

Aanmelden voor een training kan uitsluitend via een mail naar info@bbatechniek.nl met daarin: 

Naam en voorletters van de cursist, bedrijfsnaam, gewenste datum training. 

De trainingen zullen plaatsvinden in het trainingslokaal/showroom van BBA techniek, Marketing 11, 6921 RE Duiven. 

 

BBA techniek marketing 11 Duiven

Wij maken er een interessante training van en hopen je te zien in ons mooie nieuwe pand.