Evenementen

BBAtechniek is met de nieuwste producten en advies te vinden op de volgende evenementen en huisshows:

 

BBA techniek op camperbeurs Hardenberg 2023

Camperbeurs Hardenberg

Wanneer?

-

Waar?

Evenementenhal Hardenberg Energieweg 2
7772 TV Hardenberg

Ook dit jaar mogen wij weer bij AutoProfi Hoogeveen op de stand staan tijdens de Camperbeurs in Hardenberg ;) . We zullen hier in elk geval de Roll-Up-Cable en Smarttank bij ons hebben maar natuurlijk ook onze LED verlichting, plintkachels, watermeter, Magische haken en nog meer. We zullen dit jaar duidelijk herkenbaar zijn als accessoire stand en hopen op veel belangstelling. 

Broekhuis camperfair 3 juni 2023

Broekhuis Camperfair 2023

Wanneer?

Waar?

Vanenburgerallee 3,
3882 RH Putten

Wij zijn uitgenodigd om in juni deel te nemen aan de 2e Broekhuis Camperfair en hebben aangegeven daar graag te komen staan met onze BBA techniek camper en onze producten. Vorig jaar zijn we als bezoeker op deze fair geweest en vonden het een prachtige en inspirerende locatie en kijken er naar uit om daar te mogen staan. We zullen in elk geval de Roll-Up-Cable, Smarttank, USB producten en Magische haken bij ons hebben en demonstreren, daarnaast hebben we verschillende handige andere producten bij ons. 

25-26 maart 2023 Seizoenopening Liemers Caaravans

25 & 26 Maart - Seizoensopening 2023 Liemers Caravans

Wanneer?

-

Waar?

Ratio 18
6921 RW Duiven

Zaterdag 25 en zondag 26 maart a.s. van 11.00 tot 17.00 uur 

Tijdens de Seizoensopening van Liemers Caravans mogen wij ook onze producten weer demonstreren. We hebben ook hier onder andere de Smarttank, Roll-Up-Cable, onze LED verlichting, Magische Haken, NDS zonnepanelen  en nog veel meer mee. We hopen je daar te zien en spreken. Er is volop activiteit en het team van Liemers Caravans en de vele standhouders beantwoorden graag je vragen over de verschillende producten. 

 

25-29 januari 2023 Caravana Leeuwarden

25-29 januari 2023 Caravana Leeuwarden

Wanneer?

-

Waar?

WTC Expo Fryslânplein/Stadionplein
8914 BX Leeuwarden

Van 25-29 januari 2023 mogen wij op de gemeenschappelijke ADRIA stand van Pauw Recreatie uit Heerhugowaard, Caravan Centrum Peelo uit Assen en De Roo Campers uit Stadskanaal staan. 

Wij zullen tijdens deze beurs in ieder geval de Roll-Up-Cable, de Smarttank, Magische Haken en LED verlichting bij ons hebben maar wellicht meer producten uit ons assortiment.