Evenementen

BBAtechniek is met de nieuwste producten en advies te vinden op de volgende evenementen en huisshows:

 

najaarsshow cannenburg caravans & campers 2-3 november 2023

Najaarsshow Cannenburg Caravans & Campers

Wanneer?

-

Waar?

Ind. Terrein De Steiger, De Steiger 13
1351 AA Almere-Haven

Op 2 en 3 November 2024 mogen wij weer bij Cannenburg Caravans & Campers op hun gezellige najaarsshow staan. Dit is altijd een druk bezocht en goed georganiseerd evenement waar wij graag deel van uitmaken. Wij nemen veel producten mee om je zo goed mogelijk te informeren en uitleg te kunnen geven. Alle LED verlichting kan op onze demoborden bekeken en uitgeprobeerd worden. Gaan we je daar zien? Al duurt het nog even, wij kijken er al wel naar uit. 

Bruggink Carthago najaarsweekend

Carthago najaarsweekend Bruggink Caravans & Campers

Wanneer?

-

Waar?

Bruggink Caravans
Volgt z.s.m.

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober zijn de leden van Carthagoclub Nederland welkom bij Bruggink Caravans. Ook BBA techniek mag daar staan met een stand waarin we onze producten kunnen demonstreren en uitleggen. Meer info volgt z.s.m. 

20-22 sept Camperbeurs Hardenberg

Camperbeurs Hardenberg

Wanneer?

-

Waar?

Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2
7772 TV Hardenberg

Van vrijdag 20 t/m zondag 22 september 2024 vind je ons weer, zoals al vele jaren, op de stand van Auto Profi Hoogeveen waar wij weer veel mooie, handige en technische producten mee zullen hebben. Zoals bijvoorbeeld de opvouwbare zonnepanelen van Pro-User, Magische haken (nu ook in een assortiment set) en nog veel meer. Kom zeker een kijkje op onze stand nemen, ook Auto Profi heeft natuurlijk weer mooie producten bij zich.   

BBA techniek op Broekhuis Camperfair 2024

Broekhuis Camperfair 2024

Wanneer?

Waar?

Vanenburgerallee 3
3882 RH Putten

Op 15 juni 2024 mogen wij van 10:00-16:00 uur weer in het prachtige park bij de Broekhuis Holding in Putten staan tijdens de Broekhuis Camperfair 2024. Als we net zulk prachtig weer hebben als afgelopen jaar beloofd het een heerlijke dag te worden. Wij nemen weer veel mooie producten mee en geven graag informatie en uitleg. Tot de 15e juni!

2024-04-14 Buscamper beurs Wisselink

14-04-2024 Buscamperbeurs Wisselink Caravans en Campers Zutphen

Wanneer?

Waar?

Gelderhorst 2
7207 BH Zutphen, Gelderland

Op Zondag 14 april is er bij Wisselink Caravans en Campers in Zutphen een Buscamperbeurs waar ook BBA techniek haar producten mag demonstreren. De nadruk zal liggen op de nieuwe Malibu lijn, maar er zullen ook vele occasion buscampers te bezichtigen en kopen zijn. Natuurlijk zorgen wij dat ons assortiment daar op aangepast is en leggen we graag uit hoe onze producten werken. Wij hebben in elk geval ons hele assortiment LED verlichting mee, plintkachels, opvouwbare zonnepanelen en de Magische haken mee, maar daar komt vast nog een en ander bij ;)

 

Open weekend Caravan en Camper Centrum Coppelmans B.V.

Open weekend Caravan & Camper centrum Coppelmans

Wanneer?

-

Waar?

Wettenseind 2-B
5674 AA Nuenen

In het weekend van 2 & 3 maart 2024 mogen wij op het altijd gezellige Open weekend van Caravan & Camper centrum Coppelmans staan met onze stand. 

We weten inmiddels uit ervaring dat het daar altijd gezellig is en er heerlijke Italiaanse hapjes zijn.

Natuurlijk nemen wij weer een hoop mooie producten mee en vertellen je daar graag over. 

Gaan we je daar zien? Wij kijken er naar uit.