BBA multifunctionele mini booster Q900 (1x)

Artikelnr:
8840
Verpakkingseenheid: 
1
jumpstart, starthulp

Afmetingen

Lengte: 
16,00 cm
Breedte: 
7,10 cm
Hoogte: 
3,90 cm
Gewicht: 
0,52 kg

Vermogen en energie

USB Max. uitgangsstroom: 
2,00 A
Aansluitspanning Min.: 
14,0 V
Uitgangsspanning: 
12,0 V
Uitgangsstroom: 
300,00 A
Stroomverbruik: 
1,00 A
Accucapaciteit: 
14,80 Ah

Kleur: 
Zwart

Bekabeling

Kabellengte: 
30 cm

Deze multifunctionele Booster, ofwel starthulp, wordt geleverd in een etui met meerdere accessoires en aansluitingen om diverse USB apparaten zoals tablet en smartphone en iPhone supersnel te kunnen laden.

Belangrijker is dat u er uw 12V auto of camper (benzine en diesel) mee kunt starten, zelfs met een compleet lege accu! Deze booster kunt u opladen via een 12V sigaretten plug en 230V middels de eveneens meegeleverde 12V adapter en 230V adapter.

De Booster kan continue 300A leveren met pieken van zelfs 600A. Dit is voldoende om een benzine motor met een inhoud van 7,5L of een diesel motor met een inhoud van 5L te starten. Het unieke van deze booster is de kwaliteit van de aansluit klemmen. Waar bij veel modellen maar 1 kant van de klem is aangesloten zijn dat er bij deze booster 2.

Tevens is de klemkracht enorm waardoor het makkelijker is om een goede verbinding tussen de accupool en de klem te creëren. Maar dat is niet het enige!

Het grootste geheim van deze booster is dat hij bij het aansluiten de lege startaccu gelijk oplaadt. Hierdoor wordt de stroom door de klemmen en kabels tijdens het starten verminderd omdat de startaccu niet geheel leeg meer is! Let op, de boost functie voor het starten kan de Q900 “beperkt” uitvoeren in zijn levensduur. De overige functie kunnen onbeperkt gebruikt worden.

Hoofdlijnen:
* Zware benzine en diesel motoren starten
* USB apparaten opladen met max. 2A
* Extra sterke en degelijke klemmen
* Lege startaccu wordt direct geladen bij het aansluiten vanuit de booster
* Kortsluit beveiliging

Inbegrepen:
* Booster
* Etui
* Aansluitklemmen
* 230V lader
* 12V autolader
* USB kabel voor o.a. Smartphone en iPhone
* Handleiding

Documenten