9” ILX-F905T6 - Alpine Style VW Transporter T6

BBAtechniek - 9” ILX-F905T6 - Alpine Style VW Transporter T6
BBAtechniek - 9” ILX-F905T6 - Alpine Style VW Transporter T6
BBAtechniek - 9” ILX-F905T6 - Alpine Style VW Transporter T6
BBAtechniek - 9” ILX-F905T6 - Alpine Style VW Transporter T6
BBAtechniek - 9” ILX-F905T6 - Alpine Style VW Transporter T6
BBAtechniek - 9” ILX-F905T6 - Alpine Style VW Transporter T6
BBAtechniek - 9” ILX-F905T6 - Alpine Style VW Transporter T6
BBAtechniek - 9” ILX-F905T6 - Alpine Style VW Transporter T6
BBAtechniek - 9” ILX-F905T6 - Alpine Style VW Transporter T6
Artikelnr
8685
Verpakkingseenheid
1
VW Transporter T6

iLX-F905T6
De iLX-F905T6 Alpine Halo11 voor de Volkswagen T5 (7H/E/J) modeljaar 09/2009 – 06/2015 en T6 (7H/E/J) modeljaar 07/2016 – 09/2019 en meer is een baanbrekende edge Head Unit, met een gigantisch 9-inch WXGA-aanraakscherm met hoge resolutie.

De iLX-F905T6 wordt geleverd met alle benodigde installatieonderdelen (zoals een plug-and-play kabelboom, CAN-interface, frame etc.) voor de Volkswagen T6. Het superslanke display lijkt eenvoudig boven je dashboard te zweven en is op verschillende manieren te verstellen voor de beste positie. Geniet van draadloze compatibiliteit met Apple CarPlay en Android Auto (bekabeld), DAB+ digitale radio, USB-videoweergave, Hi-Res audioweergave, Bluetooth handsfree en audiostreaming en nog veel meer met deze geweldige hoofdunit. U kunt kiezen uit een ruime keuze aan online navigatie-apps zoals Google maps en deze gebruiken op uw Alpine-scherm via Apple CarPlay en Android Auto. Breng uitzonderlijk goede geluidskwaliteit in uw auto: de Alpine Halo9 is 's werelds eerste head-unit met een ingebouwde klasse-D-versterker en beschikt over een breed scala aan professionele geluidsafstemmingsfuncties, zoals 2-weg X-overs, een parametrische EQ , 6 Volt PreOuts, digitale tijdcorrectie en nog veel meer.

iLX-F905T6:
Gemaakt voor Volkswagen T6 De Alpine Halo-serie is uitgegroeid tot een van 's werelds populairste hoofdunitlijnen en heeft vele industriële prijzen gewonnen vanwege zijn uitstekende concept en ontwerp. We bleven dit succesvolle product verbeteren en nog beter maken. De 2e generatie Alpine Halo9 beschikt over een XXL 9 inch hoge resolutie display, DAB+ digitale radio, Wireless Apple CarPlay, twee USB-poorten, verder verbeterde geluidskwaliteit en afstemmingsmogelijkheden en nog veel meer innovaties en verbeteringen en is nu verkrijgbaar als complete set voor de VolkswagenT6. De iLX-F905T6 bevat alle benodigde installatieonderdelen en interfaces om volledig in het voertuigsysteem te integreren

9-inch WXGA HD-scherm
Het supergrote 9-inch WXGA-aanraakscherm heeft een resolutie van 1280 x 720p en bevat meer dan 2,7 miljoen pixelelementen, waardoor pictogrammen, menu's en visuele inhoud uiterst scherp en levendig in uw dashboard verschijnen. Het scherm is bevestigd aan een verstelbare houder die is aangesloten op het radiodock van het voertuig en laat hieronder een vrij 1DIN-vak vrij voor het opbergen van kleinere spullen zoals sigaretten, enz.

Draadloos Apple CarPlay
De iLX-F905T6 “werkt draadloos met Apple CarPlay” en stelt iPhone-gebruikers in staat te bellen en gebeld te worden, sms-berichten te openen en te schrijven, muziek af te spelen en aanwijzingen te krijgen op een manier die hen in staat stelt hun aandacht op de weg te houden. Apple CarPlay is toegankelijk via het capacitieve touchscreen of de microfoonknop om Siri-stembediening te activeren. Dankzij de WiFi-verbinding kunt u uw iPhone in uw zak houden en hoeft u hem niet de hele tijd aan te sluiten (behalve om op te laden).

Rijhulpcamera's
Een achteruitkijkcamera is een geweldige manier om achteruitrijden veiliger te maken. Het camerabeeld wordt automatisch ingeschakeld wanneer u de achteruit inschakelt. Op het scherm verschijnen afstandshulplijnen die kunnen worden aangepast aan de grootte van uw auto, zodat u uw auto veilig kunt parkeren. Alpine biedt een breed scala aan camera's aan de voor- en achterzijde, waaronder multiview-camera's met selecteerbare kijkhoeken. U kunt zelfs tegelijkertijd het camerascherm en het parkeersensorscherm bekijken, als uw auto dit ondersteunt.

Uitgebreide entertainment- en onlinenavigatieopties
De geheel nieuwe DAB+/radiotuner maakt schakelen tussen DAB en FM mogelijk en laat u genieten van naadloze radio-ontvangst zonder onderbrekingen. Naast de verbeterde USB-videoafspeelformaten (MP4, MOV, FLV, MKV), beschikt de Alpine Halo9 over vele extra entertainmentopties: de ingebouwde Bluetooth-module maakt audiostreaming vanaf uw telefoon mogelijk en de HDMI-ingang maakt de aansluiting van een externe videoweergave mogelijk. apparaat. Uiteraard kunt u Android Auto gebruiken met elke compatibele smartphone met Android (bekabelde verbinding).

's Werelds eerste hoofdunit met ingebouwde klasse-D-versterker
De iLX-F905T6 is 's werelds eerste aftermarket-hoofdunit met een ingebouwde Klasse-D-versterker van 4x 50 Watt, waardoor een uitstekende, hoogwaardige geluidsweergave mogelijk is met sterk verminderde ruis of faseverschuiving. Het belangrijkste voordeel van klasse-D-versterkingstechnologie is het hoge rendement van ongeveer 90%, vergeleken met 50 - 70% van klasse AB-versterkers. Nieuwe snelle ventilatoren met interne koellichamen houden uw Alpine Halo9 koel en de muziek blijft spelen.

Geniet van uitstekende geluidskwaliteit
Met een 56-bands parametrische EQ in de geavanceerde modus, een 2-weg digitale X-over, 6-kanaals digitale tijdcorrectie en verschillende Bass Engine SQ- en MediaXpander-geluidsafstemmingsopties, beschikt u over uitstekende hulpmiddelen om uw Alpine Halo9 af te stemmen. en het aangesloten versterker/luidsprekersysteem tot in de perfectie. Maar daar stopten we niet: de Alpine Halo9 is Hi-Res Audio-gecertificeerd en kan Hi-Res Audio-bestanden tot 96 kHz / 1,536 kbps decoderen en afspelen vanaf USB-bronnen in niet-gecomprimeerde ondersteunde formaten zoals FLAC, WAV en APE.

Vrij instelbare weergavehoek
U kunt de weergavehoek van de iLX-F905T6 aanpassen van +45 graden tot -20 graden, zodat deze past bij een groot aantal dashboardhoeken. U kunt de weergavehoek op elk moment vrij aanpassen om de beste zichtbaarheid te bereiken en verblinding door zonlicht te voorkomen.

Verstelbare displayhoogte en -afstand
De displayhoogte kan +/- 3 cm vanaf de middenpositie worden aangepast. Dit maakt volledig staande of hangende displayconfiguraties mogelijk, evenals alles daartussenin. U kunt ook de afstand van het display tot uw dashboard aanpassen binnen een bereik van 20 mm. Nadat de weergavehoogte en de afstand tot het dashboard zijn geselecteerd, wordt alles op zijn plaats vergrendeld om zeer solide te zijn.

Installatiekit voor Volkswagen T6 inbegrepen
De iLX-F905T6 wordt geleverd met een op maat gemaakt 1DIN-frame, kabelboom met CAN-interface en een antenne-adapter. De CAN-interface maakt het gebruik van de knoppen van de afstandsbediening op het stuur mogelijk met Halo9.

Behoudt de visuele weergave van het airconditioningdisplay en de parkeersensoren
De autoradio geeft u visuele feedback over de geselecteerde temperatuur van bestuurder en bijrijder, AC-status, stoelverwarmingsniveau, geselecteerde ventilatieopeningen en meer. Dit scherm verschijnt automatisch gedurende een paar seconden wanneer een van de genoemde instellingen wordt gewijzigd om de bestuurder feedback te geven. Als uw auto is uitgerust met originele parkeersensoren, kunt u deze handige functie blijven gebruiken wanneer u upgradet naar Alpine. Het parkeersensorsysteem is verbonden met uw Alpine-scherm en toont een handige afstandsweergave.

Ondersteunt basisfuncties van originele stuurbedieningsknoppen
Het Alpine-systeem is verbonden met de bedieningsknoppen op uw stuur. Dit betekent dat u deze handige functie niet verliest bij het upgraden naar Alpine en dat u controle houdt over het volume, de telefoon (hoorn aan/uit), audiotrack vooruit/achteruit en vele andere opdrachten. U kunt zelfs Siri-stembediening activeren als u een iPhone op het systeem hebt aangesloten – rechtstreeks vanaf uw stuur.

Behoudt bestuurdersinformatiedisplay
Het kleine display in het instrumentenpaneel is ook verbonden met het Alpine-systeem en kan de namen van radiostations, titels van nummers en artiestinformatie, namen van bellers en nog veel meer weergeven.

TIDAL Hi-Res Audio-app
Met de geïntegreerde TIDAL-app heb je toegang tot de audiostreamingervaring met hoge resolutie met TIDAL, waarbij je kunt genieten van de catalogus met meer dan 90 miljoen nummers en 450.000 video's. TIDAL HiFi- en HiFi Plus-leden krijgen verliesvrije audio en hifi-muziekopties voor superieure geluidskwaliteit die de muziekervaring naar een hoger niveau tilt. TIDAL Masters, geleverd in samenwerking met Master Quality Authenticated (MQA), stelt HiFi Plus-leden in staat naar muziek te luisteren precies zoals de artiest het nummer bedoeld heeft. Met duizenden vakkundig samengestelde afspeellijsten kunnen klanten naar alle genres luisteren en nieuwe artiesten ontdekken via TIDAL Rising.

Specificaties
Android Auto
Bluetooth
CarPlay
Wireless CarPlay
DAB+
Dash-Cam Link
USB-Ingang (achterzijde)
Werkt met iPod/iPhone
Stuurwielbed. interface
X3.. Interface
AUX
AUX Video
Alpine Direct