12V digitale accutester en printer (1x)

BBAtechniek - 12V digitale accutester en printer (1x)
BBAtechniek - 12V digitale accutester en printer (1x)
BBAtechniek - 12V digitale accutester en printer (1x)
BBAtechniek - 12V digitale accutester en printer (1x)
Artikelnr
37023
Verpakkingseenheid
1

Afmetingen

Lengte
25,00 cm
Breedte
10,00 cm
Hoogte
6,00 cm
Gewicht
0,60 kg

Vermogen en energie

Aansluitspanning Min.
12,00 V

Digitale accutester Sportline / VMF, met printer voor normale (natte), AGM en GEL startaccu's. 12V start- en laadsystemen.

Groot voordeel van deze tester is dat u uw bedrijfsnaam kunt invoeren en uw klant een geprinte testbon van de accu mee kunt geven.
* De tester kan zowel normale (natte), AGM en GEL accu's testen. De verschillende accu's worden getest met accu specifieke diagnose software.
* De menu functie maakt het de gebruiker mogelijk om Resultaat tonen, Resultaat afdrukken, Taal instelling, Adres ingeven, Voltmeter of Accutest te kiezen.
* De geïntegreerde Servo Technologie helpt om een slechte verbinding met de accu vast te stellen. Wanneer de klemmen heen en weer worden bewogen en een juiste verbinding aanwezig is kan er een test worden uitgevoerd.
* De tester toont de diagnose van de gezondheidstoestand (State of Health) en de laadtoestand (State of Charge) zowel op het scherm als op de print. Ook kan er een diagnose van het start- en laadsysteem aanwezig zijn op het scherm en de print.
* De gebruiker kan het werkplaats adres ingeven in de tester en deze informatie zal op iedere print worden afgedrukt.
* Wanneer noodzakelijk zal de tester aangeven om de koplampen en de blower aan te zetten om de oppervlaktespanning weg te nemen. Deze procedure zorgt voor extra nauwkeurige resultaten.