Ultracondensator starthulp 800A - max 1600A (1x)

Artikelnr:
9813
Verpakkingseenheid: 
1

Afmetingen

Lengte: 
29,50 cm
Breedte: 
21,90 cm
Hoogte: 
8,10 cm
Gewicht: 
2,00 kg

Kleur: 
Donker grijs

Deze super condensatoren starthulp geeft tot 1600A piekstroom en laadt zichzelf op via de zwakke accu van het voertuig. Op te laden via zwakke accu van de auto, via de 12V sigarettenaansteker in de auto, 5V USB of via de interne accu.

Volledige prestatie bij lage temperaturen, LCD display met informatie over interne accu en de externe accu en over de starthulp. Compacte afmetingen en gemakkelijk mee te nemen en op te bergen.

Inclusief micro USB kabel en auto oplader (12V). Beveiligd tegen oververhitting, omgekeerde polariteit, kortsluiting en overladen. Te gebruiken voor accu’s van benzine- en dieselmotoren.

Let op, indien de te starten accu defect of zwaar ontladen (<5V) is, zal deze starthulp niet werken! U dient dan een andere oplaad methode toe te passen.

Let op: belangrijke volgorde van toepassing
1) Plaats de PLUS pool EERST op de te starten accu, daarna de MIN pool
2) Wacht minimaal 3 minuten, de starthulp gaat de te starten accu inlezen en vervolgens via de interne condensatoren laden.
3) Druk nu op de aan/uit knop
4) De starthulp gaat nu de controle uitvoeren. Indien er voldoende spanning in de accu komt geeft het display aan : JUMP START READY”
5) U kunt nu de motor van het voertuig starten.

Het is belangrijk deze volgorder aan te houden!
Bij onjuist gebruik vervallen alle garantie aanspraken.

Laadduur: via accu 3 minuten, via 12V sigaretten aansteker 5 minuten, via backup accu intern 8 minuten, via USB 40 minuten.

Documenten