Pollicino laadbaan voor 2 fietsen of E-bikes (1x)

Artikelnr:
43005
Verpakkingseenheid: 
1
rechter uitvoering 200cm elektrische bediening met afstandsbediening

Afmetingen

Lengte: 
200,00 cm
Gewicht: 
16,00 kg

Vermogen en energie

Aansluitspanning Min.: 
12,0 V
Stroomverbruik: 
6,00 A

Het laden van uw fiets of e-Bike in uw camper vereist een aanzienlijke inspanning. Met deze laadbaan wordt dit probleem opgelost! Uw fiets of e-Bike wordt eenvoudig elektrisch (met afstandbediening) uw camper ingetrokken. De installatie is zeer eenvoudig en door de af te nemen klemmen neemt deze geen onnodig ruimte in beslag wanneer u geen fiets of e-Bike meeneemt.

Bij de POLLICINO elektrische uitvoering, zet u de voorwielen van uw fietsen (of E-bikes) op de wielklem en zet deze vast.

Door gebruik van de afstandsbediening laat u de fietsen automatisch naar binnen trekken. Indien u geen gebruik maakt van de optionele oprijplaten, dient u tijdens de werking de achterkant van de fietsen op te tillen.

In combinatie met oprijplaat zeer geschikt voor zwaardere E-bikes.

Topkwaliteit.
De Pollicino producten zijn gemaakt voor jarenlang gebruik. Zo wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige motoren, kettingen en de beste lichtgewicht aluminium materialen.

Universeel
Uw Pollicino wielklem is volledig in te stellen voor uw fiets, scooter of motor. Uiteraard is dit eenvoudig te wijzigen achteraf of tussendoor.

Geen ruimteverlies
De rail wordt gemonteerd in uw camper garage. Wanneer u de Pollicino niet nodig heeft, demonteert u eenvoudig de wielklem en is uw garage volledig beschikbaar.

Lichtgewicht
Gewicht is altijd een issue bij campers. Met de Pollicino is dit geen probleem. Een gemotoriseerde versie weegt slechts 16KG

Eenvoudige installatie
De Pollicino is zo ontwikkelt dat deze door werkelijk iedereen eenvoudig te installeren is. Een installatie van de rail in een lege garage duurt nog geen 30 minuten!

In één keer compleet
Alle Pollicino producten worden volledig installatieklaar geleverd. Er zijn geen adapters of montagesteunen meer nodig.

Montageplaats Camper garage
Montagezijde Rechts
Rail lengte 200cm
Bediening Elektrisch, met afstandsbediening
Compatibiliteit Fiets en/of E-bike
Laadvermogen 2 fietsen of E-bikes
Maximaal laadgewicht 160KG
Wielmaat compatibiliteit 8 - 29 inch
Afneembare wielklemmen Ja
Vergrendelbaar Automatisch
Gewicht 16kg
Consumptie 6A - 12V
Volledig montageklaar Ja

Accessoires