Pollicino laadbaan voor 2 fietsen of E-bikes (1x)

Artikelnr:
43004
Verpakkingseenheid: 
1
rechter uitvoering 200cm handmatige bediening

Afmetingen

Lengte: 
200,00 cm
Gewicht: 
12,00 kg

Kleur: 
zilver

Nu is het ook mogelijk jouw kostbare e-bike of fiets veilig IN de camper te vervoeren in plaats van achterop. Het laden van je fiets of E-bike in de camper vereist normaal gesproken een aanzienlijke inspanning.

Met de laadrail van Pollicino is dit probleem opgelost! De fietsen zijn met de Pollicino laadrail eenvoudig in de camper garage te plaatsen. De fietsrails van Pollicino zijn geschikt voor 2 fietsen of E-bikes. Doordat de (elektrische) fietsen in de garage staan zijn ze ook beter beveiligd tegen diefstal als de camper ergens staat.

De klemmen van de Pollicino fiets-laadbaan zijn verwijderbaar, waardoor je altijd voldoende ruimte in de garage hebt, wanneer je de Pollicino laadbaan niet gebruikt.

Een voordeel te opzichte van andere systemen op de markt is de uittrekbare laadstang, waarvan het uiteinde op de grond kan worden gezet. Je hoeft daardoor niet de hele fiets op te te tillen.

Topkwaliteit.
De Pollicino producten zijn gemaakt voor jarenlang gebruik. Zo wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige motoren, kettingen en de beste lichtgewicht aluminium materialen.

Universeel
De Pollicino wielklem is volledig in te stellen voor jouw fiets, scooter of motor. Uiteraard is dit eenvoudig te wijzigen achteraf of tussendoor.

Geen ruimteverlies
De rail wordt gemonteerd in de camper garage. Wanneer je de Pollicino niet nodig hebt, demonteer je eenvoudig de wielklem en is de garage weer volledig beschikbaar.

Lichtgewicht
Gewicht is altijd een issue bij campers. Met de Pollicino is dit geen probleem. Een handmatige versie van de Pollicino rail is slechts 12Kg.

Eenvoudige installatie
De Pollicino is zo ontwikkeld dat deze door werkelijk iedereen eenvoudig te installeren is. Een installatie van de rail in een lege garage duurt nog geen 30 minuten!

In één keer compleet
Alle Pollicino producten worden volledig installatieklaar geleverd. Er zijn geen adapters of montagesteunen meer nodig.

Specificaties:

Beveiligingsslot voor de wielen
Verwijderbare klemmen
Slechts 15 kg in gewicht.
laadt tot 160KG
maximaal 2 fietsen/E-bikes
Universele klem voor 8” tot 29” wielen
Rechtshandige versie
RAMP/oprijplaat optioneel

Montageplaats Camper garage
Montagezijde Rechts
Rail lengte 200cm
Bediening Handmatig
Compatibiliteit Fiets en/of E-bike
Laadvermogen 2 fietsen of E-bikes
Maximaal laadgewicht 160KG
Wielmaat compatibiliteit 8 - 29 inch
Afneembare wielklemmen V
Vergrendelbaar Automatisch
Gewicht 12KG

Volledig montageklaar

Accessoires